24. 5. 2017

Zkušenosti s Lepší.TV a promokód

Ze satelitu jsem kvůli poplatkům přešel k pozemní anténě.  Nevím jestli to je jen subjektivní pocit, ale s přibývajícím počtem stanic se mi zdá, že upadá kvalita a už se ve vysílání najde jen pár zajímavých věcí a zbytek jsou reklamy a balast. Z toho důvodu jsem hledal službu, která umí zpětně přehrávat vysílání a reklamy přeskakovat. Z nabídky IPTV jsem nakonec vybral firmu registrovanou v Ostravě a nikoliv nadnárodní UPC, O2 a jiné odvádějící na dividendách miliardy korun do neznáma.. 

Oproti konkurenci umožňuje pořady nahrávat a následně stáhnout na disk, takže je můžu pouštět i tam, kde není net (dětem v autě, na chatě, ..). Díky úspornějšímu kodeku funguje v pohodě i přes wifi. Pořady jdou pouštět zpětně několik dní a reklamy jdou rychle přeskakovat.

Zkušební provoz umožní bez přihlášení sledovat ČT24 a vyzkoušet test kvality připojení. Na obrazovce Informace k programu zadejte 2356, objeví se dotaz na ladící mód - potvrďte. Při sledování programu se pořad zastaví a budeme Vám hodnotit rychlost internetového připojení.



Kdo chce zkusit, tak stačí, když při své objednávce na www.Lepší.TV zadáte promo kód cejvik1577 a máte poštovné zdarma. Původně jsem to měl na dvou televizích, ale jednu jsem zrušili, takže kdo chce, nechám mu set-top-box za polovinu.
Srovnat nabídky lze také na http://nejlepší.tv


Žádné komentáře:

Okomentovat

K vkládání komentáře se můžete přihlásit bez registrace pomocí OpenID na Seznam.cz